Colecție 91 Rugaciune Pt Casatorie Copii Proaspat

Colecție 91 Rugaciune Pt Casatorie Copii Proaspat. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu.

Rugaciune De Casatorie Grabnica Pentru Fiica Catre Sfanta Marta Novena

Cel mai tare Rugaciune De Casatorie Grabnica Pentru Fiica Catre Sfanta Marta Novena

Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica.

(daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor.

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica.

Cele Mai Puternice Rugăciuni Pentru Femeile Care Nu Pot Avea Copii Kfetele

Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup.. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

Cea Mai Puternică Rugăciune De Iubire Iți Salvează Relația Ce Trebuie Să Rostești Ca Să Te Iubească Partenerul Antena 1

Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup... Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.

Rugaciunea Parintilor Pentru Casatoria Copilului

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica.. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:

Rugăciunile Părinților Pentru Copiii Lor

Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica... In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.

Rugăciuni Pentru Căsătorie Binecuvantată

Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup.

Rugăciuni Făcătoare De Minuni Pentru Căsătorie

Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei …

3

Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup.

Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Căsătorie Grabnică și Fericită Video Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei …. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

Rugăciuni Făcătoare De Minuni Pentru Căsătorie

Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica.

Internet Archive Search Subject Rugaciuni

Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

Rugaciunea Sotiei Pentru Sotul Ei Crestinortodox Ro

Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:

Rugăciune Pentru Soț Rostește Le Cand Ai Probleme In Căsnicie și Nu Numai Spynews Ro

Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.

Rugăciuni Ce Unesc Inimi Rugăciune Pentru Căsătorie Cat Mai Curand Youtube

11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei …. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta.

Rugăciune Pentru A Salva Căsătoria Pentru Reconciliere

Stiind aceasta, avand dorinta de a purta... Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei …. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei …

Rugăciune Pentru Sănătatea Viitoarei Mame și Bebeluși Rugăciunea Pentru Păstrarea Sarcinii

Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup.

Rugaciune De Casatorie Grabnica Pentru Fiica Catre Sfanta Marta Novena

(daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor... Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica.. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.

Rugăciune Pentru Căsătorie Grabnică Si Binecuvantată Către Sfanta Mare Muceniţă Irina Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

Rugăciuni Pentru Căsătorie Binecuvantată

Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup... Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica.

Ce Sfant Să Se Roage Pentru Ca O Fiică Să Se Căsătorească Rugăciunea Mamei Pentru Ca Fiica Să Se Căsătorească

Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup.. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu.

Ordinul Florii De Cires Sakura 5 Rugaciuni Pentru Casatorie Si Aflarea Jumatatii

In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor.

Sunt 2 Rugaciuni Pentru Mame Pentru Fiu Si Pentru Fiica Ortodoxia Me

Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei …. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei …

Rugăciunea Pentru Căsătorie Care Te Ajută Să ți Găsești Alesul Are Puteri Miraculoase

Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi.. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

O Frumoasa Rugaciune Pentru Casatorie Youtube

(daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta.

Minunea Sfintei Xenia 40 De Zile De Rugăciune Si Răspunsul A Venit Ajută Grabnic La Căsătorie Si La Găsirea Unui Loc De Muncă Spune Rugăciunea Aceasta Din Inimă Ortodoxia Me

Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta... Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:

Cea Mai Puternică Rugăciune De Seară Are Efect Imediat Dacă O Rostești Inainte De Culcare

11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.

Rugăciuni Făcătoare De Minuni Pentru Căsătorie

Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta.. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.

Rugăciuni Puternice Pentru Cei Care Nu Pot Avea Copii Sf Mare Mucenic Efrem Cel Nou Youtube

Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns... (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor.

Pliant Sfantul Anton Rugăciune Pentru Reușită La Invățătură și Examene 10 Buc Set

11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns... Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta.

Rugăciuni Pentru Căsătorie Familie Mulțumesc

06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica.. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta.

Decat Să Te Rogi Sfintei Paraskeva Rugăciuni Pentru Căsătorie

11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica.

Rugăciuni Făcătoare De Minuni Pentru Căsătorie

Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei …

Rugăciune Pentru Căsătorie Către Dumnezeu Tatăl Doxologia

Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

Wedding Wishes

In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:

Cea Mai Puternica Rugaciune Pentru Casatorie Rosteste O In Fiecare Zi Pentru O Casatorie Grabnica Si Fericita Sfatulparintilor Ro

Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup.

Este Nevoie De Rugaciune In Vremea Alegerii Persoanei Potrivite Pentru Casatorie Lumină Pentru Candela Din Suflet

Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor.. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns.

Rugaciuni Pentru Casatorie Pdf

Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta.

Pliant Sfantul Anton Rugăciune Pentru Reușită La Invățătură și Examene 10 Buc Set

In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata... Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei.. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.

Rugăciune Pentru Grabnică Căsătorie

In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata... Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:

Rugăciuni Făcătoare De Minuni Pentru Căsătorie

(daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor... Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.

Rugăciuni Pentru Căsătorie Binecuvantată

Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor.

Rugăciune Pentru Căsătorie Pentru O Familie Fericită

Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns.

Rugăciuni Pentru Căsătorie Binecuvantată

11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns... Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.

Rugăciune Pentru Soț Rostește Le Cand Ai Probleme In Căsnicie și Nu Numai Spynews Ro

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:.. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta.. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

Rugăciuni Pentru Căsătorie Binecuvantată

(daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei ….. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns.

Wedding Prayers For The Bride And Groom

06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica... 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.

Rugăciunea Mamei Pentru Copiii Săi Doxologia

06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica... Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:

Rugaciunea Care Face Minune Pentru Copii Atunci Cand O Rostesc Mamele Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi.. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu.

Rugăciuni Pentru Căsătorie Binecuvantată

06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi.. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.

Candela Aprinsă Rugăciunea Părinţilor Pentru Căsătoria Fiului Fiicei Lor

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:.. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica... Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:

Rugăciuni Pentru Căsătorie Rostește Le Ca Să Ai O Căsnicie Fericită Alături De Persoana Potrivită Spynews Ro

Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns... Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi.

Rugaciuni Pentru Copii Si Familie Folositoare Sufletului Sfatulparintilor Ro

Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor.

Rugăciuni Pentru Căsătorie Binecuvantată

Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.

Rugaciuni Ortodoxe Rugaciunile Copiilor

In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor.

Rugăciuni Făcătoare De Minuni Pentru Căsătorie

Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei... Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi.. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei.

Carte De Rugăciuni Pentru Copii Editura Doxologia

06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu.. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns.

Rugăciunea Pentru Căsătorie Care Te Ajută Să ți Găsești Alesul Are Puteri Miraculoase

Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei... Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

Rugăciune Puternică Pentru Pace Si Liniste In Casă Si Fericire In Familie Ortodoxia Me

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor.. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:

Rugaciunea Sotului Pentru Sotia Sa Crestinortodox Ro

Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.

Cum Să Mă Rog Pentru Căsătorie Părinte Doxologia

Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns... Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

Rugăciuni Pentru Căsătorie Binecuvantată

Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta.. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns.. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei …

Cea Mai Puternică Rugăciune A Mamei Pentru Copiii Săi Libertatea

Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta.. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.

Rugăciuni Grabnic Ajutătoare Pentru Căsătorie Către Sf Nectarie și Sf Efrem Cel Nou Doar Ortodox

Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.

Rugaciune Pentru Casatorie Pdf

Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup... Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.

Rugăciuni Făcătoare De Minuni Pentru Căsătorie

In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:

Rugăciuni Făcătoare De Minuni Pentru Căsătorie

Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns... Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:

Cea Mai Puternică Rugăciune De Seară Are Efect Imediat Dacă O Rostești Inainte De Culcare

Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica.. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi.

Rugaciunea Parintilor Pentru Casatoria Fiului Lor Crestinortodox Ro

06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica... Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:

Rugăciune Pentru Căsătorie Grabnică Si Binecuvantată Către Sfanta Mare Muceniţă Irina Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta.. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi.

Rugăciunea Părinților Pentru Căsătoria Fiului Lor Secretele Com

Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup.. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta.

Rugăciune Pentru A Salva Căsătoria Pentru Reconciliere

Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:.. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.

Carte De Rugăciuni Pentru Copii Editura Doxologia

In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. . Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

Minunea Sfintei Xenia 40 De Zile De Rugăciune Si Răspunsul A Venit Ajută Grabnic La Căsătorie Si La Găsirea Unui Loc De Muncă Spune Rugăciunea Aceasta Din Inimă Ortodoxia Me

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata.

Rugăciuni Ce Unesc Inimi Rugăciune Impotriva Intarzierii In Căsătorie Youtube

Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea:

Rugăciunea Copiilor Pentru Părinți Pentru O Familie Fericită

Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup.

Rugăciunea Părinților Pentru Luminarea Minţii Copilului Doxologia

(daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor... Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup.

Novena Ro Rugaciune Pentru A Dobandi Copii

Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup... Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei.

Arsenie Boca și Cele 7 Rugăciuni Puternice Ce Să Rostești Ca Să ți Meargă Bine

Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.

Rugăciuni Pentru Căsătorie Binecuvantată

Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia ta. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Copii Tăi Ortodoxia Me

Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup... .. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup.

Rugăciune Puternică Care Se Spune La Necaz Si Supărare Mare Ortodoxia Me

(daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei.. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu.

Rugaciune Catre Sf Efrem Pentru Casatorie Taina Căsătoriei

Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. . Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei.

Carte De Rugaciuni Pentru Familie Libris

Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta.

Rugaciune Pentru Casatorie Crestinortodox Ro

Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. 06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi.

Rugaciune Puternica Pentru O Casatorie Fericita Antena 1

In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei …. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.

Biserica Casa Lui Dumnezeu Casatoria Crestina Si Monahismul De Pr Constantin Coman

06.11.2020 · acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. 11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei.

Internet Archive Search Subject Rugaciuni

11.12.2009 · doamne, ascultă puţina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul tău (numele) şi nu ne lăsa fără răspuns.. Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăţia ei.. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns.

Rugăciune Pentru Căsătorie Pentru O Familie Fericită

Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei... Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Asadar, tu insuti indruma, dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: (daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite.) rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor. Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns... Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis:

Ce Sfant Să Se Roage Pentru Ca O Fiică Să Se Căsătorească Rugăciunea Mamei Pentru Ca Fiica Să Se Căsătorească

Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup.. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său şi pe mama sa şi să se unească cu femeia sa şi să fie amândoi un trup. Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei … Doamne iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, cel ce ai zis: Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. In mainile tale este viata mea si fara tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Vreau sa iti plac doar tie, fiindca tu esti ziditorul meu si dumnezeul meu... Cununia este o taina sfânta, un dar pe care îl primesc doar cei alesi.

Popular posts from this blog

Anticariat Carti Vechi Brasov Gratuit

Idei 52+ Evaluare Clasa Pregatitoare